Gıda endüstrisi açısından spiral şoklama ve soğutma sistemleri
Bugün serbest girişim dünyasında süreklilik ve ilerleme için “yenilik” bizim için atasözü anlamına geliyor. Gıda imalat sanayi gibi ticari üretimler için gıda işleme ekipmanları, prosedürleri kolaylaştırmak ve kullanıcıların taleplerini yerine getirmek adına önemli bir araç olarak kabul edilebilir. Günümüzde gelişen teknolojiler kullanılarak üretilen gıda ürünleri korunarak aynı zamanda ileri işleme ile daha güzel ve çekici hale gelir.
Spiral soğutma sistemleriyle et ürünlerine ömür katıyor
Geliştirdiği spiral ısıl işlem hatları ile et endüstrisine de hizmet verdiklerini söyleyen 5E Tasarım Makine Şirket Müdürü Erkan Biçkioğlu, üretim aşamasından sonra etlerin raf ömürlerini artıran, besin değerlerini ve tazeliğini koruyan makinelerle et ürünleri üreticilerinin çözüm ortağı oldukları belirtiyor.
Gıdaların besin değerleri 5E ile güvence altında
Gıda teknolojisinin önemli aşamalarından ısısal işlem kapsamında, spiral soğutma ve şoklama makineleri geliştiren 5E Tasarım Makine, son teknolojiyi kullanarak kaliteli, güvenilir, değişen ve gelişen müşteri beklentilerine uygun yeni sistemler üretiyor. Müşterilerine sundukları sistemlerin gıdanın besin değerlerini en az kayıpla koruduğunu vurgulayan 5E Tasarım Makine Genel Müdürü Erkan Biçkioğlu, “Makinelerimiz ayrıca kullanım kolaylığı, daha az iş gücü, depolama tasarrufu, hazırlama ve sunum açısından da birçok avantajlar sunuyor” şeklinde konuşuyor.